Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Onze nieuwe missie en hoe we goede doelen steunen

Dit jaar hebben wij als Expand-team bij elkaar gezeten en een nieuwe missie geformuleerd. Dit was een hele klus, omdat we zochten naar een missie die kort en bondig kon weergeven waar we voor staan. Het is gelukt:

 

Human Capital ondernemend en duurzaam verbinden.

 

Doppers

Beide waarden die in de missie voorkomen willen we zoveel mogelijk ondersteunen. Een eerste stap die we hier in zetten is een aanpassing van onze relatiegeschenken. In plaats van de traditionele relatiegeschenken, gaan wij dit jaar voor de dopper - Doppers promoten het gebruik van kraanwater en bij de aanschaf van een dopper voorkom je niet alleen dat je allerlei wegwerpflesjes koopt, je steunt ook waterprojecten in Nepal.

Kiva

Met de doppers ondersteunen we duurzaamheid - met Kiva ondersteunen we ondernemerschap. Kiva is een microfinance website waar je geld kunt lenen aan kleine projecten. Het principe: geef een man een hengel en leer hem vissen. Voorbeelden zijn groepen mensen die betere zaden en gereedschappen aanschaffen, zodat ze efficiënter bananen kunnen verbouwen, of een man die chauffeur is en 475$ nodig heeft om zijn bus te repareren.

De mensen die door Kiva gesteund worden, betalen het geld terug. Wij investeren het vervolgens in een volgend project. Via ons weblog houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen die de door ons gesponsorde projecten doormaken. Lees vooral verder op de Kiva website en steun ook uw favoriete doel: als u het geld terug krijgt, kunt u het houden of opnieuw uitlenen.

Zo hopen wij de wereld een stapje verder te helpen op een manier die bij ons past.

Expand wenst u een ondernemend en duurzaam 2014.

Geplaatst in Expand door Chris Stapper op 25 december 2013

Reacties op Onze nieuwe missie en hoe we goede doelen steunen

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie