Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Populairste HR vacatures begin 2014

In 2013 zijn we begonnen met het bijhouden van de populairste vacatures op onze website (zie ook: populairste hr vacatures eind 2013). Het is voor ons, maar waarschijnlijk ook voor onze lezers, natuurlijk interessant om te zien welke vacatures de meeste aandacht trekken. Wellicht dat we voortaan ieder jaar iets kunnen schrijven over de meest interessante vacatures of gezochte vacatures.

In het afgelopen jaar waren de volgende hr vacatures het meest populair:

HR Consultant
HR Director Europa
Senior HR Adviseur
HR Directeur

Ter indicatie: dit is de volgorde voor de opgetelde vacatures per type, waarbij de een onderscheid hebben gemaakt tussen de Director en directeur functies, om te laten zien dat ook hier verschil in kan zijn. Al is het benoemen van de functie ook afhankelijk van de context van de organisatie, of we deze ook op onze internationale website plaatsen, etc.

Interessant is dat, terwijl we eerder zagen dat de HR business Partners en HR directeuren en managers het meest populair waren, er dit halve jaar juist ook veel adviseursfuncties en consultancy functies voorbij kwamen. Natuurlijk wordt dit deels gekleurd door de vacatures waar we voor zoeken. Onze stelling van het vorige artikel lijkt voor nu in ieder geval niet op te gaan; mensen zijn niet per se naar boven gericht in het zoeken van een andere baan.

Over een half jaar weer meer nieuws op dit gebied!

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 3 juli 2014

Reacties op Populairste HR vacatures begin 2014

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie