Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Populairste HR vacatures eind 2013

In 2013 zijn we begonnen bij te houden welke vacatures het meest populair zijn (zie 'populairste HR vacatures'). Het leek ons interessant om te zien welke vacatures de meeste aandacht trekken. Natuurlijk is het ook interessant om te zien of bepaalde vacatures veel populairder zijn en andere meer links blijven liggen - misschien is daardoor uiteindelijk iets te zeggen over waar de passie van de meeste HRM-ers ligt of wat gezien wordt als een mooie volgende carrière stap.

Hoe dan ook, de populairste 3 HR vacatures het afgelopen halve jaar waren:

  1. HR Director
  2. HR Business Partner
  3. HR Manager

Ter indicatie: dit zijn de opgetelde bezoeken op de respectievelijke vacatures. Met als kanttekening dat we minder HR Director functies hadden dan HR Business Partners en ook minder HR manager functies dan HR Business Partners.

Dus nee, de getallen zijn niet representatief. Wel interessant is het niveau waarop de functies zich bevinden. We hadden ook meerdere adviseur en specialistische functies, maar het aantal bezoeken daarop was significant minder. Zou het kunnen dat de ogen vooral naar boven gericht zijn in de zoektocht naar een passende baan?

Geplaatst in Recruitment & Arbeidsmarkt door Expand Redactie op 6 januari 2014

Reacties op Populairste HR vacatures eind 2013

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie