Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Rust……..

Herkent u dit?

Ik heb werkelijk een fantastische Kerst gehad, gegeten met de hele familie (en schoonfamilie), gedronken en gelachen. Daarnaast zeker ook nog met elkaar teruggekeken op 2011. Kortom een Kerstmis met veel eten, drinken (en in mijn geval roken….)

In deze week zo tussen Kerst en Oud en Nieuw in zit ik achter mijn PC mezelf alweer op te laden voor een geweldig feest op 31 december. Raar eigenlijk, maar ik voel dat gewoon liever wat rust zou hebben, even niets moeten, nergens heen en zeker geen feesten.

Zo’n eerste week in januari zou eigenlijk verplicht het hele land stil moeten liggen, alle Nederlanders in bed of op de bank, thuis met de benen omhoog om alle vermoeienissen van 2011 van zich af te laten glijden.

Je kan dan in zo’n week ook eens goed nadenken over het komende jaar, wat zijn mijn verwachtingen en wat zijn mijn goede voornemens hierbij? Zouden we wellicht een collectieve sluiting van de BV Nederland moeten overwegen om te komen tot deze rustperiode?

Natuurlijk gaat dit niet op, ook ik ga op 2 januari weer vol goede moed aan de slag en ook bij mij blijft deze gedachte steken in het kader “moet ik volgend jaar echt eens gaan regelen”…..

Ik wens alle lezers van ons weblog heel veel gezondheid en plezier toe voor 2012!

Geplaatst in HR varia door Marc Loohuis op 2 januari 2012

Reacties op Rust……..

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie