Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Seminar: Yes een crisis, kansen voor HR!

Expand, specialist in recruitment, advies en interim management op het gebied van HR, organiseert op woensdag 9 juni a.s. een seminar voor HR management en directie met als gastspreker Marc Lammers.

Marc Lammers is bekend als de gouden hockeycoach van Beijing 2008. Hij is een energieke innovator, die tijdens deze presentatie vertelt over zijn ervaringen en aanpak als hockeycoach.

Marc weet als geen ander de vertaalslag te maken naar bedrijven waar HR op een innovatieve wijze wordt ingezet. Als veelgevraagd spreker verzorgt hij regelmatig presentaties over leiderschap, coaching van teams en het omgaan met tegenslagen. Visuele en interactieve technieken maken zijn presentaties levendig en emotioneel. Marc ziet veel gelijkenissen tussen topsport, management en leidinggeven.

Rode draad vormt zijn boek “Yes een crisis”. Hierin beschrijft hij hoe u met crisissituaties kunt omgaan om daar uiteindelijk als organisatie beter van te worden. Technieken uit de topsport worden vertaald naar praktisch toepasbare HR instrumenten.

Als je altijd maar doet wat je altijd al hebt gedaan, zul je alleen maar krijgen wat je altijd hebt gekregen. Dat wil je niet... je wilt beter. Dus ontkom je niet aan innovatie, performance plannen en een nieuwe manier van coachen.


Het programma op woensdag 9 juni a.s. ziet er als volgt uit:

15.30 uur    Ontvangst

16.00 uur    Presentatie Marc Lammers

17.30 uur    Netwerkbijeenkomst: gelegenheid tot napraten en kennismaken onder genot van hapje en drankje
       

Locatie:
Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD  ’s-Hertogenbosch
www.verkadefabriek.nl

Voor dit seminar vragen wij een vergoeding van € 75,- (excl. BTW) per persoon (inclusief koffie, hapje, drankje en parkeerkaart). Daarnaast ontvangt u het nieuwste boek “Yes, een crisis” van Marc Lammers.

U kunt zich aanmelden via info@expand.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Uw inschrijving wordt op volgorde van aanmelding gehonoreerd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een van de consultants van Expand, telefoon: (073) 615 59 80.

*update*

Inmiddels is het seminar geweest. Het verslag staat op ons weblog onder Yes een crisis! kansen voor HR.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina over Rondetafelbijeenkomsten.

Geplaatst in Expand door Petra Brondgeest op 12 mei 2010

Reacties op Seminar: Yes een crisis, kansen voor HR!

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie