Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

2012: Meer tijd voor elkaar?

Ik kom net terug van een uitermate prettige lunchafspraak met een van mijn goede klanten. We hebben net uitgebreid geluncht en rustig bij kunnen praten.

Nu terug achter mijn bureau merk ik dat ik erg blij word van de rust die we hebben genomen om eens bij te praten. Niet alleen smaakte het eten (en de wijn) prima maar we hebben eens kunnen praten zonder vaststaande agendapunten. Het ging nu eens niet over een functieprofiel, de competentieset van kandidaten voor een interim-project of over het salarisniveau van een functie waarvoor ik aan de slag ga.

Nee, we spraken over visie en verwachtingen, hoe gaan we 2012 inzetten, welke speerpunten hebben we. Daarnaast was er meer dan voldoende ruimte om te praten over jezelf, hoe gaat het en wat zijn je persoonlijke ambities voor dit nieuwe jaar. Ik denk dat mijn gesprekspartner er net zo over dacht, ook hij nam alle tijd en rust om eens over meer (en andere zaken) te spreken dat bovengenoemde gespreksonderwerpen.

Waarom vertel ik dit nu?

Ik heb het voornemen om in dit nieuwe jaar meer rust en tijd te nemen voor de goede gesprekken, meer tijd te nemen voor de mensen om mij heen en als dat betekent dat ik dan meer uit eten moet, dan neem ik dat op de koop toe. Ben ik alleen benieuwd hoe zich dat gaat verhouden met mijn voornemen om ook af te vallen in 2012….

Ik wens u veel succes goede gesprekken toe in dit nieuwe jaar !

Geplaatst in HR varia door Marc Loohuis op 13 januari 2012

Reacties op 2012: Meer tijd voor elkaar?

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie