Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Vacature: HR consultant bij Expand

Graag maken wij kennis met een fulltime HR consultant.
Als HR consultant bent u verantwoordelijk voor het beheren en bemensen van HRM projecten bij onze verschillende opdrachtgevers. U bent proactief op zoek naar nieuwe opdrachten waar u van begin tot eind zelf verantwoordelijk voor bent. Binnen dit kader krijgt u alle ruimte voor ontwikkeling van uw competenties en persoonlijke leerdoelen.

Functieomschrijving
Expand Human Capital Management richt zich als netwerk-advies organisatie op het volledige HRM vakgebied. Expand Human Capital Management helpt organisaties om het personeelsmanagement verder te professionaliseren. In de rol van coach wordt geadviseerd hoe HR processen optimaal kunnen worden ingericht en worden praktische oplossingen geboden voor diverse HR vraagstukken. Daarnaast ondersteunt Expand in de werving & selectie van moderne HR professionals en helpt ze bij de realisatie van projecten door tijdelijk capaciteit of HR expertise beschikbaar te stellen. Daarnaast verzorgt Expand het volledige traject van search, werving en selectie voor onze opdrachtgevers. Aangezien wij een specialist zijn op het HRM vakgebied zijn wij succesvol bij opdrachten waar HRM professionals gevraagd worden op HBO en academisch niveau., 'S-Hertogenbosch
Uitdagende functie voor ervaren HRM Professional

Profiel
Wij zoeken iemand op HBO of WO niveau, met een P&O gerichte opleiding (bijvoorbeeld A&O psychologie of bedrijfskunde), met minimaal twee jaar relevante werkervaring. U beschikt over een eigen netwerk en spreekt de 'taal' van de functie. Hierin bent u een sparringpartner voor de meer ervaren projectkandidaten. De functie legt de nadruk op sterke communicatieve en contactuele eigenschappen op verschillende niveaus.

Aanbod
Wij bieden u een dynamische, verantwoordelijke functie, met marktconforme beloning. U krijgt de ruimte en begeleiding uzelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Het arbeidsvoorwaardenpakket bevat een variabel deel en een company car.

Meer HR vacatures

Bovenstaande vacature is inmiddels ingevuld, bekijk ons huidige aanbod van HR vacatures.

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 24 januari 2007

Reacties op Vacature: HR consultant bij Expand

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie