Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

VACATURE: Parttime Assessor bij LTP

Geachte lezer,

Onderstaande vacature is reeds ingevuld. Wellicht hebben we nu of in de toekomst een vergelijkbare vacature.

Ga naar ons huidige aanbod van vacatures

Voor onze opdrachtgever LTP zijn wij per direct op zoek naar een parttime Assessor voor de vestiging te Rotterdam.

De organisatie
LTP adviseert organisaties op basis van daadwerkelijk inzicht in mensen. Dit betreft naast organisatie-advisering, assessments, personal development/training, management development en e-instumenten. Dit doen zij o.a. bij het aantrekken van mensen en de selectie van de meest geschikte kandidaat. Tevens bij de ontwikkeling van mensen, het beter tot hun recht laten komen van mensen en het ontplooien van hun talenten. Verstand van gedrag van mensen in organisaties is de basis van de aanpak, en is steeds het uitgangspunt bij de dienstverlening van LTP.

LTP levert inzicht, advies en diensten om de slagkracht van organisaties te vergroten en mensen tot hun recht te laten komen. LTP werkt intensief samen met verschillende universiteiten en hebben voor Nederland unieke kennis op het gebied van functioneren van mensen in organisaties. Psychologische en bedrijfskundige inzichten worden gecombineerd met praktijkgerichte adviezen en begeleiding. LTP heeft vestigingen in Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Rotterdam. Binnen LTP vinden op dinsdag, woensdag en donderdag de assessments plaats. Om deze reden zoeken wij kandidaten die op deze dagen beschikbaar zijn. De functie is voor 2 tot 3 dagen in te vullen op de LTP vestiging te Rotterdam. 

Functieomschrijving

 • Als Assessor ontvang je de kandidaten die deelnemen aan de simulatieopdrachten (rollenspellen, in-basket opdrachten, adviesopdrachten en factfinding). 
 •  Je speelt diverse rollen in de simulatie-opdrachten en observeert deze ook. 
 •  Naar aanleiding van de simulaties beoordeel je kandidaten en leg je schriftelijk helder je beoordelingen vast. Je neemt een neutrale en/of kritische rol in bij adviesopdrachten en geeft feedback aan de acteurs die ook deelnemen. 
 •  Voorts verricht je werkzaamheden die in verband met het bovenstaande in redelijkheid van je kunnen worden verlangd.

Profiel
Je beschikt over Hbo-werk en denkniveau (evt. meetbaar via een capaciteitentest) en hebt aantoonbare affiniteit met assessments.
Je ziet een uitdaging in het deelnemen aan assessments en het vervullen van diverse rollen. Je bent in staat om door middel van observatie- en gesprekstechnieken een beoordeling van de deelnemende kandidaat te schetsen. Je beschikt over een representatief voorkomen waarmee je diverse rollen kan vervullen. Je bent in staat vanuit een zakelijk oogpunt een kritisch oordeel te kunnen vormen, hetgeen getoetst zal worden op juistheid en volledigheid.

Gedefinieerde competenties voor deze functie:

 • Analytisch vermogen 
 • Oordeelsvorming
 • Inlevingsvermogen
 • Klantgerichtheid
 • Stressbestendigheid 
 • Overtuigingskracht

Aanbod
Bij LTP vind je een professionele en leerzame werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
- Ga dan direct naar het sollicitatieformulier en solliciteer! (link weggehaald, vacature ingevuld, red. Bekijk eventueel de openstaande vacatures)

Vragen over deze functie?
-Bel dan gerust ons kantoor op 073-6155980

   
Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 5 februari 2007

Reacties op VACATURE: Parttime Assessor bij LTP

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie