Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

VACATURE: P&O Adviseur bij Kverneland Nieuw-Vennep (1 FTE)

Geachte lezer,

Onderstaande vacature is reeds ingevuld. Wellicht hebben we nu of in de toekomst een vergelijkbare vacature.

Ga naar ons huidige aanbod van vacatures

Dit is een uitdagende doorgroeifunctie voor een ambitieuze medior Personeelsadviseur die zich thuis voelt in een productie omgeving, een goede P&O basis heeft, een ster is in het adviseren en overtuigen van mensen en dit talent graag in zijn volgende functie benut. De functie biedt veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast is er veel vrijheid en heb je veel eigen inbreng. Initiatief tonen is dus belangrijk. 

Het bedrijf
Kverneland Group Nieuw-Vennep BV is een vooraanstaande en innovatieve producent van landbouwwerktuigen. Met wereldwijd 11 productievestigingen, 19 verkoopmaatschappijen en een uitgebreid importeurs- en dealernetwerk is Kverneland Group de grootste fabrikant ter wereld.  

De Functie
Als Personeelsadviseur ben je verantwoordelijk voor  de implementatie en beheer van het gevoerde personeelsbeleid. Je rapporteert aan de HR manager en adviseert leidinggevenden over alle voorkomende P&O aangelegenheden.

 Je werkzaamheden bestaan uit:

  •  het leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en professionalisering van het gevoerde personeelsbeleid.
  •  advisering van leidinggevenden over de gehele uitvoering van het vastgestelde personeelsbeleid. Je gaat hierbij o.a. adviseren over arbeidsvoorwaarden, loopbaanbegeleiding, arbeidsrechtelijke zaken, verzuim, en in- door- en uitstroom binnen de gestelde wettelijke kaders.
  •  uitvoeren van de personeelsadministratie en – registratie.
  •  coördineren van stage- en afstudeerplaatsen binnen de organisatie. Hierbij onderhoud je contacten met Hoge Scholen en Universiteiten en behandel je de stage- en afstudeeraanvragen. Je inventariseert  de mogelijkheden voor nieuwe stage- en afstudeerplaatsen binnen de organisatie en adviseert leidinggevenden hierover.    


Het profiel
Je bent onze ideale kandidaat als je beschikt over voldoende P&O bagage in combinatie met een hands-on mentaliteit en een gezonde dosis humor. Je bent iemand bent die graag op de werkvloer aanwezig is en je houdt van een no-nonsense cultuur. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid waarmee je in staat bent om binnen alle lagen van de organisatie te communiceren en te adviseren.

Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde HBO opleiding Personeel & Arbeid ( een vergelijkbare opleiding is natuurlijk ook van toepassing).
  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen het P&O werkveld.
  • aantoonbare ervaring met het voeren van werving&selectiegesprekken, doorstroom- functionerings- en 'slecht nieuws' gesprekken.Als je deze ervaring hebt opgedaan in een productieomgeving is dat een grote pré.

Arbeidsvoorwaarden
Naast de uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden zijn er goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt maximaal € 3.300,-

Vragen?
Neem dan contact op met Marc Loohuis van Expand Human Capital Management. (073) 615 59 80.

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 11 april 2007

Reacties op VACATURE: P&O Adviseur bij Kverneland Nieuw-Vennep (1 FTE)

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie