Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Vacature: Recruiter

Geachte lezer,

Onderstaande vacature is reeds ingevuld. Wellicht hebben we nu of in de toekomst een vergelijkbare vacature.

Ga naar ons huidige aanbod van vacatures

Fantastische kans om via Expand op vaste en interim basis recruitmentopdrachten te doen bij diverse gerenomeerde organisaties. Wij hebben op dit moment uitdagende opdrachten voor junior/medior/senior Recruiters op technisch en commercieel vlak.

De Werkgever
Expand Human Capital Management richt zich als netwerk-advies organisatie op het volledige HRM vakgebied. Als coach adviseren we hoe HR processen optimaal kunnen worden ingericht. Daarnaast werft & selecteert Expand moderne HR professionals en helpt ze organisaties bij de realisatie van projecten door tijdelijk HR capaciteit of HR expertise beschikbaar te stellen. Expand maakt onderdeel uit van de specialty divisie van de Vedior Groep Nederland.

De functieomschrijving
Als Recruiter word je verantwoordelijk voor voldoende aanbod van gekwalificeerde kandidaten voor de organisatie waar je in dienst bent. Dit doe je door excellente resourcing procedures en instrumenten te gebruiken. Je biedt hiermee ondersteuning aan lijnmanagers in hun taak om een kwalitatief en kwantitatief juiste bezetting van hun afdelingen te realiseren. Ook word je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aanpassing van de bestaande werving en arbeidsmarktcommunicatie.

Voorkomende verantwoordelijkheden die je hebt als Recruiter zijn:

  • het opstellen van doelgroepprofielen
  • de analyse van, en advisering over, ingezette wervingsmethodieken en instrumenten
  • het inrichten van de database structuur
  • het pro-actief werven van kandidaten via internet, social networks, beurzen, avondopleidingen, etc
  • de registratie van CV/gespreksgegevens en contactdata
  • het onderhouden van contact met kandidaten
  • het voorstellen van geschikte kandidaten aan de betreffende lijnmanagers

Het profiel
Dit is de ideale kans voor junior/medior/senior recruiters die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, goed in het belang van de organisatie weten te denken en sterk zijn in het herkennen van technisch en commercieel talent.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding bij voorkeur richting P&O. Je hebt ervaring met werving en selectie in een commerciële omgeving, bij voorkeur binnen de arbeidsbemiddeling. Tevens heb je ervaring met het voeren van selectiegesprekken. Het kunnen toepassen van de STAR methodiek is hierbij een pré.

Je beschikt je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ook ben je vasthoudend, werk je oplossingsgericht en heb je een flexibele werkmentaliteit.

Het aanbod
Expand biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om bij diverse organisaties ervaring op te doen.

Vragen over deze functie?
- neem dan contact op met Karin Tekin op (073) 615 59 80

Geplaatst in Expand door Ad de Beer op 29 augustus 2007

Reacties op Vacature: Recruiter

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie