Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Verslag Expand kookworkshop 12 oktober

Afgelopen woensdag was het zo ver: de Expand kookworkshop. Met enkele goede relaties zijn we de keuken in gestapt. We werden ontvangen in een kleurrijk verlichte kookstudie en kregen meteen een welkomstdrankje. De aanwezigen raakten snel in gesprek, maar door de geur van verse groente en kruiden werd al snel gestart met het programma. We kregen instructies en namen plaats achter onze snijplanken en pannen.

Voorbereiding en gesprek!

De sfeer was ongedwongen en ontspannen: we hebben het als erg leuk ervaren. In tweetallen hebben zowel team Expand als onze verschillende relaties hun kookkunsten kunnen tonen. Er werd fantastisch samengewerkt, veel gelachen en na afloop hebben we genoten van de zelfgemaakte tapas. Een bijzondere manier om elkaar eens op andere wijze te spreken. En tegelijk een kans om eens bij te praten over de actuele ontwikkelingen binnen het HR vakgebied. Maar minstens even belangrijk voor ons was om kennis te maken met onze relaties buiten het werk om. Om meer over hun interesses te horen.

Enkele aanwezigen, druk aan het koken.

Inmiddels hebben we erg enthousiaste reacties gehad, waarvoor hartelijk dank! Het evenement was zeker een herhaling waard. Uiteraard hoort u van ons bij het volgende evenement, Wij hopen u dan ook zeker weer te zien.

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 18 oktober 2011

Reacties op Verslag Expand kookworkshop 12 oktober

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie