Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Weekblad Intermediair verdwijnt in papieren vorm

De afgelopen 20 (!) jaar lees ik 'm met grote regelmaat: de Intermediair. De ene week is hij wat dikker, sterk gerelateerd aan de economische situatie op dat moment, maar naast vele vacature advertenties is Intermediair naar mijn mening altijd gevuld met interessante artikelen.

 Eind juni werd bekend gemaakt dat het papieren weekblad Intermediair verdwijnt, en plaats maakt voor een nieuw digitaal magazine onder dezelfde naam. Dat werd bekendgemaakt door De Persgroep en VNU Media, uitgever van het weekblad. Halverwege vorige maand werd bekend dat De Persgroep VNU Media over heeft genomen. Intermediair bestaat tot dusver als gratis blad, dat wordt verspreid onder ongeveer 150.000 abonnees, hoogopgeleide werknemers. Naast dagblad de Pers maakt nu ook weekblad Intermediair een digitale doorstart.

Natuurlijk ga ik graag met mijn tijd mee, maar ik zal de papieren versie van Intermediair zeker missen. Het leest gewoon lekker en als er een keer per ongeluk een kop thee of iets anders vloeibaars op mijn Intermediair komt, soit..... dat kun je van mijn IPad niet zeggen.....

 

Plaatje dankzij Jaap! op Flickr

Geplaatst in HR varia door Petra Brondgeest op 27 juli 2012

Reacties op Weekblad Intermediair verdwijnt in papieren vorm

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie