Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

5 best gelezen HR artikelen van januari 2013

Om ons HR weblog zo relevant mogelijk te houden, bekijken we iedere maand (eigenlijk iedere week) onze Google analytics resultaten. We zien daar onder andere welke artikelen goed gelezen worden en proberen bijvoorbeeld bloggers aan te nemen die over die onderwerpen schrijven. Het is vaak erg interessant om te zien welke artikelen het best gelezen worden - vandaar het besluit dit ook met onze lezers te delen.

Hieronder treft u de top 5 best gelezen HR artikelen van januari:

1. Mintzberg Configuraties (modellen)

Een van onze populairste artikelen: blijkbaar heeft Mintzberg de spijker precies op zijn kop geslagen en organisaties op een manier beschreven die de tand des tijds kan doorstaan. Vandaar dat studenten (en professionals?) nog immer op zoek zijn naar samenvattingen of andere referenties.

2. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Het managementboek dat geen managementboek is. Persoonlijke ontwikkeling staat altijd hoog in het vaandel en vandaar dat ook onze samenvatting van Coveys beroemdste werk nog steeds goed gelezen wordt.

3. Empowerment: remmen of op tijd stilstaan?

Blogger Martien Aerts trekt een vermakelijke en leerzame lijn van hoe zijn kinderen nieuwe dingen leren naar hoe we in organisaties met 'leren' omgaan.

4. Kantoorhumor: 7 plaatjes

Humor is een goede manier om het weekend in te gaan en deze vrijdagmiddagpost is daar blijkbaar zeker succesvol in geweest!

5. Goede voornemen naar realiteit - zo kan het

Blogger Michiel Maassen helpt ons om onze goede voornemens te realiseren - een typische januari post die je niet mag missen!

Volgende maand brengen we u wederom de 5 best gelezen HR artikelen, dan van februari!

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 1 februari 2013

Reacties op 5 best gelezen HR artikelen van januari 2013

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie