Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

5 best gelezen HR artikelen van juli 2014

Om ons HR weblog zo relevant mogelijk te houden, bekijken we iedere maand (eigenlijk iedere week) onze Google analytics resultaten. We zien daar onder andere welke artikelen goed gelezen worden en proberen bijvoorbeeld bloggers aan te nemen die over die onderwerpen schrijven. Het is vaak erg interessant om te zien welke artikelen het best gelezen worden - vandaar het besluit dit ook met onze lezers te delen. Hieronder treft u de top 5 best gelezen HR artikelen van juni 2014:
 

1. 7 tips om LinkedIn te gebruiken als sollicitant

Dit is duidelijk erg hot: mensen googlen hier op en zien LinkedIn als een belangrijke manier om vacatures te vinden. Interessant zou zijn hoe zich dit nu verhoudt tot monsterboard en andere bronnen van vacatures en netwerken.

2. I am a greeter

Robert ging naar Amerika en trof daar een heel andere manier om arbeid en organisaties in te richten - dit leverde een interessante discussie op over wat we daar in Nederland van kunnen leren, die nog steeds loopt.

3. Het geheim van een subliem functioneringsgesprek

Natuurlijk gaat een functioneringsgesprek over de inhoud van je werk, maar wordt er ook aandacht besteed aan je efficiëntie? Hoe richt je je tijd in, stel je je prioriteiten en zorg je voor effectiviteit? Dit artikel laat zien hoe je ook hier een leidende houding binnen je afdeling in kunt nemen.

4. Zo groei je naar je ware potentieel

Dit is géén simpele to-do lijst - dat werkt ook helemaal niet. Dit is wél een oproep tot zelfreflectie en oprecht en goed proberen beter te worden in wat je doet. Het past niet in de makkelijke 1-2-3 staps artikelen die we tegenwoordig veel zien, maar draagt wel echt iets bij.

5. Humor: prachtige ziekmelding

Video die je even kunt kijken met je collega's: zo meldt Paddy zich ziek van zijn bouwwerkzaamheden!

Volgende maand een nieuwe editie, ik ben benieuwd wat voor artikelen dan het meest gelezen zullen zijn!

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 1 augustus 2014

Reacties op 5 best gelezen HR artikelen van juli 2014

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie