Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

5 meest gelezen HR artikelen van april 2014

Om ons HR weblog zo relevant mogelijk te houden, bekijken we iedere maand (eigenlijk iedere week) onze Google analytics resultaten. We zien daar onder andere welke artikelen goed gelezen worden en proberen bijvoorbeeld bloggers aan te nemen die over die onderwerpen schrijven. Het is vaak erg interessant om te zien welke artikelen het best gelezen worden - vandaar het besluit dit ook met onze lezers te delen. Hieronder treft u de top 5 best gelezen HR artikelen van april 2014:

1. tips voor het vinden van een nieuwe baan

De zwaarte van de crisis begint af te nemen en het aantal positieve geluiden neemt toe! Desondanks zijn er blijkbaar nog genoeg mensen op zoek naar een baan, hopelijk biedt dit artikel hulp.

2. Een inspirerende ontbijtbijeenkomst voor senior HR professionals in de foodsector

Vanuit de markt kregen we signalen dat er behoefte was aan een netwerkclub met professionals die werkzaam zijn in dezelfde sector. Deze bijeenkomst was onze lancering van wat we hopen dat een lange reeks van vruchtbare bijeenkomsten mag worden.

3. HR model - Kwadrant van Ofman

De kernkwadranten zijn een veel gebruikte tool om vaardigheden te analyseren, de meeste bezoekers op dit artikel komen dan ook binnen via Google, waarschijnlijk om alles even op te rakelen.

4. Menselijk kapitaal: wat is dat volgens HRM?

Herbert gaat graag wat dieper in op materie en beschrijft drie denkers die samen het gedachtengoed van HRM mede hebben gevormd.

5. Talentmanagement is een mindset

Wordt talentmanagemont onnodig op afstand gehouden door CEO's en teveel 'alleen' een speeltje van HR? Scherpe vraag en zeker een discussie waard.

Volgende maand een nieuwe editie, ik ben benieuwd wat voor artikelen dan het meest gelezen zullen zijn!

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 1 mei 2014

Reacties op 5 meest gelezen HR artikelen van april 2014

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie