Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

5 meest gelezen HR artikelen van maart 2014

 Om ons HR weblog zo relevant mogelijk te houden, bekijken we iedere maand (eigenlijk iedere week) onze Google analytics resultaten. We zien daar onder andere welke artikelen goed gelezen worden en proberen bijvoorbeeld bloggers aan te nemen die over die onderwerpen schrijven. Het is vaak erg interessant om te zien welke artikelen het best gelezen worden - vandaar het besluit dit ook met onze lezers te delen. Hieronder treft u de top 5 best gelezen HR artikelen van mei 2014:

1. Babbelen

Waarom duurt een sollicitatiegesprek langer dan 6-30 seconden, als we binnen die tijd toch al lijken te bepalen of de kandidaat geschikt is of niet?

2. Reorganisatie: de psychologie van de achterblijver

Bij een reorganisatie is er veel aandacht voor de uitstromende medewerkers, maar de achterblijvers moeten de zaak blijven runnen: wat valt er te winnen door meer tijd en aandacht aan hen te besteden?

3. 7 tips voor het vinden van een nieuwe baan

Altijd welkom!

4. 5 oefeningen om beter te luisteren

Goed luisteren en signalen oppikken zijn belangrijk voor iedere HRM'er, in deze video+samenvatting treft u 5 oefeningen waar u mee aan de slag kunt.

5. Meer, beter, efficiënter is uit

Dat zijn niet de termen waar we mee bezig moeten zijn - en zijn ook steeds minder de termen waar echte aandacht naar toe gaat. Is dit een goede ontwikkeling?

Volgende maand een nieuwe editie, ik ben benieuwd wat voor artikelen dan het meest gelezen zullen zijn!

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 2 april 2014

Reacties op 5 meest gelezen HR artikelen van maart 2014

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie