Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Handige HR links

Kennisbank Sociale Innovatie

Het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie heeft een enorme verzameling van cases waarin sociale innovatie is toegepast, inmiddels is deze overgenomen door TNO. Als u ideeën op wilt doen om uw organisatie verder te ontwikkelen, dan kunt u hier zeker inspiratie op doen.

80 online netwerken voor Recruitment en HR professionals

Op personeelslog treft u een door Cor Rietman samengestelde lijst met 80 online netwerken, van Facebook tot HRbase. Handig als u zich wilt oriënteren of beter zichtbaar wilt maken in de HR wereld.

70 HR-apps voor info, recruitment en personeelsadministratie

Een zeer handig overzicht, samengesteld door personeelslog. Inmiddels is de lijst zelfs geupdate naar 90 apps.

HRnetwerk - Voor alles HR

Op HRnetwerk kunt u terecht om te netwerken, voor het aanschaffen van boeken, informatie over opleidingen, het lezen van columns en nog veel meer. Bezoek het forum of doe uw voordeel met de HR jurisprudentie die aanwezig is op deze site.

HRnetwerk - nieuwsfeed

Op de hoogte blijven van allerlei HR-breed nieuws? Via de nieuwsfeed van HRnetwerk kom je van alles tegen: CBS cijfers, nieuws uit België, economische ontwikkelingen, stakingen en wijzigingen in het arbeidsrecht.

HR Community

De broedplaats voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel vormen voor het succes van organisaties. HR Community is een plaats om kennis uit te wisselen, nieuwe ideeën tot stand te brengen en het HR vakgebied verder te ontwikkelen.

 

Heb je een handige link voor HR professionals? Stuur deze dan gerust door naar chris.stapper@expand.nl.