Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

HR bijeenkomsten

Al sinds jaar en dag presenteert Expand zich als HR netwerkorganisatie. We realiseren ons terdege dat een HR dienstverlener niet achterover kan gaan zitten, onze toegevoegde waarde ligt tenslotte in het verbinden van HR professionals aan opdrachtgevers. Er zijn legio mogelijkheden om onze kennis van het HR werkveld up-to-date te houden en tegelijk een aantrekkelijke partner te zijn voor ál onze stakeholders, inclusief onze interimmers en vaste kandidaten. Vanuit deze gedachte organiseren we regelmatig HR bijeenkomsten voor groepen uit ons netwerk.

Links in het menu ziet u al de Rondetafelbijeenkomsten, waarin we ons vooral richten op eindverantwoordelijke HRM'ers, die in deze bijeenkomsten uitgebreid de kans krijgen om een inhoudelijke discussie te gaan en te netwerken.

Ook ziet u daar de HR ZZP bijeenkomsten, die we organiseren om onze interimmers op de hoogte te stellen van actuele ontwikkelingen en waar uiteraard ook genoeg mogelijkheden zijn om te netwerken.

Buiten deze twee reguliere bijeenkomsten organiseren we ook een netwerk van HR professionals in de food en zijn er workshops met specialistische inslag, bijvoorbeeld de ontwikkelingen in het arbeidsrecht.