Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Connecting HR

Als Expand hebben we het tot onze missie gemaakt om het HR vakgebied te verbinden. Dat betekent HR professionals aan vacatures matchen, maar zeker ook het delen van kennis. Ook onder HRM'ers zijn er veel ervaringen en visies die gedeeld kunnen worden. Links in het menu vindt u interviews met eindverantwoordelijke HR professionals, TED talks, white papers en meer. Laat ons vooral weten waarmee u het meeste geholpen bent. 

Zelf bijdragen

Wilt u ook een blog, artikel of kennis in een andere vorm delen? Dat kan! Indien gewenst worden uw naam en organisatie vermeld, inclusief een link naar uw (HR) bedrijfspagina. Zo kunnen anderen hun voordeel doen met uw bijdrage en krijgt u de eer (en netwerkcontacten) die u toekomt. Uw bijdrage is van harte welkom! De enige voorwaarde is dat er in het document geen commerciële verwijzingen staan.

Mail uw document naar chris.stapper@expand.nl en wij plaatsen het op deze pagina.

Voor kortere bijdragen kunt u ook een blog schrijven, we hebben altijd een vacature voor HR Bloggers openstaan. Neem eventueel ook een kijkje op ons HR weblog.

HR Community interviews

Speciale aandacht op deze pagina gaat naar de HR Community interviews, dit zijn interviews met vooraanstaande, eindverantwoordelijke HR professionals. Zij geven hun mening over de toekomst van het HR vakgebied, geven tips voor jonge HRM-ers en laten zien hoe zij HR relevant maken voor de business. Bekijk de HR Community interviews.