Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Referentie: CEVA Logistics

Expand is vanaf 1 mei 2014 preferred supplier geworden voor alle HR profielen van CEVA Logistics. CEVA heeft met deze stap ook gekozen voor de deskundige maatwerk aanpak van een HR specialist van formaat!

CEVA werd in augustus 2007 opgericht vanuit de fusie tussen TNT Logistics en EGL Eagle Global Logistics.
Het is een van 's werelds grootste logistieke bedrijven, en levert end-to-end ontwerp, implementatie en operationele oplossingen in expeditie, contract logistiek, transport en distributie management.
CEVA biedt elke klant een dienst op maat op basis van hun specifieke behoeften, gebouwd op de formidabele ervaring in een breed scala van marktsectoren. CEVA heeft bijzondere expertise in de automotive en banden; techniek; consumenten-en detailhandel; industrie; uitgeverijen; energie; lucht-en ruimtevaart en gezondheidszorg.

CEVA is een niet-beursgenoteerde onderneming, eigendom van Apollo Management LP, een van de toonaangevende private equity investeerders in de wereld. CEVA heeft meer dan 51.000 mensen wereldwijd in dienst en heeft een wereldwijd netwerk met vestigingen in meer dan 170 landen.