Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Expand nieuwsbrief februari 2015 - HR vacatures

 
Beste lezer,

We hebben positieve reacties gehad op de nieuwe stijl van de nieuwsbrief! Daarom zetten we deze graag door. Hieronder treft u het artikel van de maand, onze actuele vacatures en de best gelezen HR artikelen van de maand.

Wij wensen u veel leesplezier,

Het Expand team
 

Artikel van de maand: Niet "enthousiast" en "gemotiveerd".. maar toch een baan gevonden


In dit persoonlijke artikel gaat Carole in op haar ervaringen met de arbeidsmarkt als HRM-er die 'aan de andere kant van de tafel zit' en wat ze allemaal doet om een passende functie te vinden. Hierbij stipt ze onder andere aan hoe men zich (niet) onderscheidt tussen alle andere werkzoekenden.

Lees het artikel op ons weblog

HR vacatures

Sinds het plaatsen van deze nieuwsbrief zijn de genoemde vacatures ingevuld. Voor een actueel overzicht zie onze pagina voor HR vacatures.
 

Interim opdracht
 

Sinds het plaatsen van deze nieuwsbrief op onze website zijn de genoemde interim opdrachten reeds ingevuld. Voor een actueel overzicht zie onze HR interim projecten.

De 5 best gelezen artikelen van februari


1. Niet "enthousiast" en "gemotiveerd," maar toch een baan gevonden!
2. HR Business Partner geeft powerrrr
3. Hoe bereid je je voor op een assessment? Drie tips!
4. Bouw een goed onboardingprogramma met deze vier bouwstenen
5. 12 vragen die iedere manager regelmatig zou moeten stellen
 

Over Expand Human Capital Management

Expand Human Capital Management werft, selecteert en detacheert hooggekwalificeerde professionals in HR management. In ons vakgebied behoren we tot de toonaangevende bureaus van Nederland.

www.expand.nl
info@expand.nl
073 6155980

U ontvangt deze e-mail als lid van de nieuwsbrief van Expand Human Capital Management te Vught. Indien u in de toekomst geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen klik dan op 'unsubscribe from this list' onderaan deze mail.