Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Expand nieuwsbrief juli 2013 - HR vacatures

Expand Nieuwsbrief
juli 2013

Geachte lezer,

Bij deze ontvangt u de juli editie van onze maandelijkse nieuwsbrief. Hieronder treft u het artikel van de maand (Bullshit-radar, voortaan in wervingscampagnes?), de link naar de nieuwe (en eerste!) Expand youtube video - een interview met onze directeur, enkele van de profielen waar we altijd naar op zoek zijn, onze actuele HR vacatures en afsluitend hebben we een overzicht van de 5 meest gelezen artikelen van juli.

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief,

Met vriendelijke groet,

Het Expand team


Artikel van de maand: Bullshit-radar: voortaan in wervingscampagnes?

Zou 'bullshit-radar' een officiële competentie kunnen worden? Snel informatie verwerken wordt steeds belangrijker en in het artikel van de maand nomineert Martien Aerts de bullshit-radar als competentie. Handig in sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken en in het algemeen. De bullshit-radar geeft ruimte voor intuïtie in gevoel in een wereld van big data. Staat deze term in uw volgende vacature?

Discussieer mee over Bullshit-radar: Voortaan in wervingscampagnes?


Expand visie op Werving&Selectie2.0

Onze directeur, Marc Loohuis, heeft een interview gegeven over zijn visie op Werving & Selectie 2.0, hier krijgt u een kijkje achter de schermen van onze benadering van het vakgebied.

Bekijk Expand op Youtube


Vaste profielen waar we naar op zoek zijn

Zoals u zich kunt voorstellen, plaatsen we niet alle vacatures die we in portefeuille hebben op onze website of in onze nieuwsbrief. Soms moet de vacature snel worden ingevuld, of hebben we als de vacature binnenkomt al enkele geschike kandidaten. Om vragen van onze opdrachtgevers voor te zijn hebben we enkele profielen gemaakt van mensen die we regelmatig op deze manier plaatsen. Voldoet u aan een van de profielen? Schrijf u dan vooral in.

HR Business Partner, 40 uur, WO, door heel Nederland

Compensation & Benefits Manager, 40 uur, door heel Nederland

HR Directeur, 40 uur, door heel Nederland

HR Interimmers, 40 uur, WO, door heel Nederland


Onze vaste vacatures

Iedere maand zetten we ook onze meest actuele HR vacatures voor u op een rijtje:

Onze vacatures voor deze nieuwsbrief zijn ingevuld. Bekijk vooral onze openstaande HR vacatures en HR interim opdrachten.

Nieuwsbrief lijst: 5 meest gelezen HR artikelen van mei

1. Bullshit radar, voortaan in wervingscampagnes?
2. Mintzberg Organisatiestructuren en modellen
3. 10 grappige spreuken over werk
4. Talent heb je (helaas) zelf in de hand
5. Humor - ook belangrijk voor je loopbaan

 

Het is vakantie en dat zien we ook terug in de resultaten. Waar we normaal boekreviews zien (en Mintzberg het nog steeds goed doet), zien we deze maand meer humor terug in de top 5. Humor artikelen doen het regelmatig goed, maar dit is de eerste maand waarin ze echt beter scoren dan de serieuze artikelen. Laten we het maar op het goede weer gooien.

Chris Stapper
Community Manager Expand