Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Compensation & Benefits Manager

Beste bezoeker,

Omdat we met regelmaat vergelijkbare HR vacatures hebben, hebben we van deze vacatures een voorbeeld online geplaatst. Herkent u zich in dit profiel, of een van de andere profielen, dan is de kans groot dat we op enige termijn een vacature voor u hebben. In ons HR Vacature-overzicht treft u onze actuele vacatures. Hebben we op dit moment geen vacature voor u, dan is het wellicht interessant om u in te schrijven via ons inschrijfformulier. Ingeschreven kandidaten worden door ons altijd het snelst benaderd voor nieuwe vacatures.

Vacature Compensation & Benefits Manager


Compensation & Benefits Manager - Functieomschrijving


Doel van deze functie is het leiding geven aan de afdeling Compensation and Benefits binnen de organisatie. 2 direct reports ( Pay and Benefits advisor en expat advisor) de afdeling houdt zich met name bezig met het ontwikkelen, implementeren en communiceren van het lokale Compensation & Benefits beleid voor alle locaties in Nederland.

  • initiëren van veranderingen in het arbeidsvoorwaardenpakket;
  • deelnemen aan diverse vakgerichte en organisatie brede projecten;
  • bijhouden van en reageren op fiscale en wettelijke wijzigingen;
  • communiceren en "marketen" van voorstellen en beleid.

Daarnaast zal de Compensation and Benefits manager zich moeten richten op benchmarking en assessment van het bestaande arbeidsvoorwaarden pakket, gesprekken met de werknemersvertegenwoordiging en het opzetten van een pay balance voor de komende jaren.

Compensation & Benefits Manager - Functie eisen

  • HBO/WO-er met minimaal 5  jaar werkervaring als Compensation and Benefit manager, met leidinggevende ervaring.
  • Analytisch sterk. Kennis van de Nederlandse sociale en fiscale wetgeving. Communicatief sterk in het Nederlands en Engels.
  • De kandidaat moet in staat zijn om zelfstandig inhoud te geven aan voorliggende functie. Heeft bij voorkeur ervaring in een internationale organisatie.

Past u binnen bovenstaand profiel? Laat dan uw CV achter via ons inschrijfformulier.

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 20 mei 2012

Reacties op Compensation & Benefits Manager

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie