Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Interim Management

Interim Management (Interim Management.jpg)Heeft u tijdelijk een HR professional nodig door langdurig ziekteverzuim of zwangerschapsverlof? Zoekt u een interimmer als voorloper bij de vaste invulling van een positie? Heeft u specifieke projecten die uitgevoerd moeten worden, maar is de capaciteit binnen uw HR team is onvoldoende om deze zaken op te kunnen pakken?

Expand is al vele jaren dé partner op het gebied van HR interim management. Wij hebben een zeer groot, landelijk netwerk van HR specialisten op alle niveaus. Ondernemers die, net als wij, het HR vak een warm hart toedragen. En die in eerdere projecten bewezen hebben dat zij snel toegevoegde waarde leveren en kwalitatief voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan dit soort samenwerking.
Onze interim managers zijn altijd door ons gesproken en vaak hebben wij al bij eerdere projecten samengewerkt, hierdoor kunnen wij samen met u exact bepalen welke interimmer het beste past op uw vraagstuk.

Doordat wij onze interimmers goed kennen zijn wij in staat om u binnen 3 dagen 3 passende kandidaten voor te stellen met bijbehorend uurtarief. In bijna alle gevallen kan de interimmer binnen een week voor u aan de slag zijn.

Bel ons op 073 6155 980
Of mail naar info@expand.nl

Door Gastblogger op 6 mei 2012

Reacties op Interim Management

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie