Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Manager trainingscenter

Beste bezoeker,

Omdat we met regelmaat vergelijkbare HR vacatures hebben, hebben we van deze vacatures een voorbeeld online geplaatst. Herkent u zich in dit profiel, of een van de andere profielen, dan is de kans groot dat we op enige termijn een vacature voor u hebben. In ons HR Vacature-overzicht treft u onze actuele vacatures. Hebben we op dit moment geen vacature voor u, dan is het wellicht interessant om u in te schrijven via ons inschrijfformulier. Ingeschreven kandidaten worden door ons altijd het snelst benaderd voor nieuwe vacatures.

Vacature Manager Trainingscenter


Manager Trainingscenter - Functieomschrijving
De functie van Manager Trainingscentrum is een functie die in erg ontwikkeling is. Het is belangrijk dat u in staat bent deze rol zelf vorm en inhoud te geven. U geeft leiding aan een team van 10 trainers en zorgt er voor dat het trainingscentrum meer gezicht krijgt binnen de organisatie. U vindt het een uitdaging om meer als business partner te functioneren en mee te denken op welke wijze het centrum zijn toegevoegde waarde kan laten gelden. De nadruk zal liggen in het pro actief benaderen en bezoeken van de verschillende vestigingen om daadwerkelijk te weten wat er speelt en welke behoeften er leven ten aanzien van het verbeteren van de dienstverlening van de medewerkers in het veld. Belangrijke thema's zijn klantgerichtheid, productiviteit, innovatie en performance verbeteringen.

Het trainingscentrum is gevestigd in het westen van het land. Daarnaast is er binnen de organisatie een call centre wat tevens uw aandachtsgebied is. In verband met het vestigingsnetwerk in Nederland wordt een grote mate van mobiliteit verwacht. De organisatie is onderdeel van een wereldwijd opererende onderneming.

Manager Trainingscenter - Functie-eisen
U kunt reageren wanneer u zich herkent in het onderstaand profiel:

  • U heeft circa 5 jaar ervaring in een functie op het gebied van leren en ontwikkelen. Kennis en ervaring met het ontwikkelen van opleidingen en trainingen is een pré;
  • Uw opleidingsachtergrond is op HBO of WO niveau;
  • U bent werkzaam zijn in een rol van adviseur, waarbij commerciele verantwoordelijkheid een pré is;
  • Persoonlijke eigenschappen zijn: energiek, initiatiefrijk, flexibel, onafhankelijk en resultaatgericht;
  • Uw werkwijze is gestructureerd en planmatig en u heeft een externe focus. U vindt het belangrijk ontwikkelingen in de markt te volgen en kunt deze vertalen in business cases.

Past u binnen bovenstaand profiel? Laat dan uw CV achter via ons inschrijfformulier.

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 20 mei 2012

Reacties op Manager trainingscenter

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie