Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Netwerk

Expand Human Capital Management beschikt over een omvangrijk en hoogwaardig netwerk van HR-professionals. Dit netwerk berust op drie belangrijke pijlers:

 

1. Samenwerking met onze partners

We werken op verschillende manieren samen met onze partners, zo bieden we startende HRM'ers stageplaatsen, delen en ontwikkelen we kennis en hebben we voor alle vormen van HR dienstverlening waar we niemand intern voor beschikbaar hebben betrouwbare partners inde arm genomen.

 

2. Ons specialistische HR weblog

Op dit weblog publiceren HR professionals hun visies, ervaringen, reacties op actuele ontwikkelingen: alles dat met HR te maken heeft. Het doel van het weblog is om kennis uit te wisselen, om op de hoogte te blijven en tot nieuwe inzichten te komen.

 

3. Het Organiseren van HR bijeenkomsten zoals:

Dit zijn evenementen waarbij een aantal vooraanstaande HRM'ers verdiepende gesprekken heeft over actuele HR thema's en door onze jarenlang specialistische ervaring

Een deel van onze bijeenkomsten richt zich specifiek op de interimmers waar we (regelmatig) mee samenwerken. De onderwerpen zijn breed en variëren van prijsbepaling voor interimmers tot inhoudelijke HR onderwerpen.

Het HR food netwerk is een netwerkclub voor ervaren HR professionals in de FMCG sector. Zij wisselen onderling kennis en ideeën uit en zijn hier zeer betrokken in.

De kwaliteit van dit netwerk garandeert onze klanten dat we snel en effectief kunnen screenen, ook als het gaat om executive search. Vaak vinden we de optimale match binnen een termijn van zes weken.

 

Meer lezen over onze HR dienstverlening of onze werkwijze in recruitment?

Door Gastblogger op 14 augustus 2011

Reacties op Netwerk

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie