Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Nieuwe bloggers in 2007

Beste lezer,

Expand.nl is 2007 goed begonnen! We kunnen namelijk 4 nieuwe bloggers aan u presenteren die ons team komen versterken. Wij zijn in ieder geval erg blij en trots dat ze ons gaan helpen bij het delen van kennis en het starten van de discussie binnen het HRM vakgebied in 2007!

Laten we ze even kort aan u voorstellen:

Chantal Sellmeijer
Chantall Sellmeijer is werkzaam als advocaat en houdt zich hoofdzakelijk bezig met arbeidsrecht. Zij houdt een weblog over dit rechtsgebied bij op de website van De Gier - Stam (zie ook www.arbeidsrechtlog.nl). Voor Expand zal zij weblogs schrijven over interessante en belangrijke arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Jeroen Visscher
Jeroen Visscher is de IT manager van HRorganizer.com sinds deze onderneming startte in 2004. Daarvoor was hij acht jaar werkzaam bij SHL in de rollen van software engineer, consultant en manager. In zijn werk op het snijvlak van HR en IT ondersteunt hij organisaties bij het optimaliseren van selectieprocessen, het instrumenteren van loopbaan- en ontwikkelingstrajecten en het opzetten van beoordelingscycli.

Dennis Nieuwstad
In 2006 startte hij een eigen onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in marketinganalyse. Daarnaast is Dennis part-time werkzaam voor de Staffplanning Groep.

Stefan Maas
Stefan Maas is sinds 2000 actief als Manager Human Resources bij Staffplanning Groep. Daarvoor was hij - ook binnen het HR vak - werkzaam bij Pink Elephant en Citroën Nederland b.v. Zijn specialisatie ligt op het gebied van het invoeren van Competence management en deze systematiek doorvertalen naar de verschillende bedrijfsprocessen. Stefan Maas is tevens actief als praktijkdocent aan de Hogeschool Utrecht, richting Personeel, Organisatie en Management.

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 5 januari 2007

Reacties op Nieuwe bloggers in 2007

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie