Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

November 2012 - Interview HR Director Carglass

Expand Nieuwsbrief
November 2012

Geachte lezer,

Bij deze ontvangt u de Expand nieuwsbrief van de afgelopen maand. Hieronder treft u het artikel van de maand, waarin Martien Aerts onder meer de dualiteit van HR werk beschrijft, een HR Community Interview met de HR Director van Carglass, onze actuele HR vacatures en HR interim opdrachten en afsluitend het nieuwsbrief artikel, dat u een kans geeft om uw vraag op te laten nemen in de HR Community interviews.

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief,

Met vriendelijke groet,

Het Expand team: Marc, Myriam, Petra, Corinne, Uschi en Chris


Dromen van ontslag, ontslaan van je dromen

Martien zegt onder andere "(...) dat je dus loopbaanpaden ontwikkelt over de grenzen van je eigen organisatie heen." Een interessant toekomstbeeld, dat voor nauw samenwerkende bedrijven wel eens realistisch zou kunnen zijn. Ook laat Martien sterk de dualiteit van HR zien; HRM'ers lopen enerzijds met hun hoofd in de wolken van de theorie, maar moeten tegelijkertijd met beide voeten in de aarde staan. Er wordt uitgebreid gereageerd op het artikel, neem vooral deel aan het gesprek.

Lees Dromen van ontslag, ontslaan van je dromen


HR Community Interview HR Director Carglass

Wat zijn de voornaamste HR ontwikkelingen van de komende drie jaar? Wat is de relatie tussen HR en co-creatie? Wat moet HR met social media te maken hebben? En wat zijn goede ontwikkelpunten voor (jonge) HRM'ers? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord in dit interview met Erik Derks, de HR Director van Carglass.

Lees het HR community interview met de HR Director van Carglass


Onze interim opdrachten

Iedere maand zetten we onze meest actuele interim opdrachten voor u op een rijtje.

Inmiddels zijn onze interim projecten van november ingevuld. Bekijk ons overzicht HR interim projecten


Onze vaste vacatures

Iedere maand zetten we ook onze meest actuele vacatures voor u op een rijtje:

Inmiddels zijn onze HR vacatures uit november ingevuld. Bekijk ons overzicht actuele HR vacatures

 

Nieuwsbrief artikel: Wat wilt u weten van een HR directeur?

Vier keer per jaar houdt Expand een interview met een HR eindverantwoordelijke. Deze interviews zijn bedoeld om iets terug te geven aan de HR community; we hopen dat ze helpen om het HR vakgebied verder te ontwikkelen door kennis over te brengen. Ons helpen de interviews ons in ieder geval om de vinger aan de pols van te ontwikkelingen in de HR wereld te houden. Hierboven las u al over het interview met de HR Director van Car Glass. Eerder interviewden we ook de HR directeuren van DAF en Dorel en de Global Recruitment Manager van SABIC, deze interviews vindt u op onze HR community pagina.

Om de interviews voor u nog interessanter te maken, willen we u vragen wat u graag van de HR directeuren zou willen weten. De populairste of meest interessante vragen zullen dan in de volgende interviews ook gesteld worden. Uw vraag kunt u achterlaten op ons weblog.

Met vriendelijke groet,

Chris Stapper
Community Manager Expand

Geplaatst in Recruitment & Arbeidsmarkt door Gastblogger op 11 december 2012

Reacties op November 2012 - Interview HR Director Carglass

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie