Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

P&O nieuwsbronnen

Als kennisdelingsplatform is Expand ook bezig met verdere integratie van P&O in de online wereld. P&O-ers zijn nog niet alomtegenwoordig op het web en daar willen wij verandering in brengen. Met deze filosofie in gedachten verwijzen wij dan ook regelmatig naar andere webpagina's waar interessant nieuws is te vinden. En uiteraard hopen wij dat deze pagina's hetzelfde doen.

Met deze posting en de reacties daarop willen we eens kijken naar de P&O wereld online. Er is een aantal redelijk grote P&O sites, maar er wordt onderling niet nadrukkelijk samengewerkt. Verder is de P&O online community lang niet zo groot als verwacht zou mogen worden van zo'n snelveranderende branche. Een voorbeeld, maar geen sterke indicatie is de HRM hyve op hyves.nl, de site die toch populair lijkt te zijn onder recruiters. Deze hyve telt slechts 148 leden op het moment van schrijven.

Om nu de online HRM wereld verder te laten groeien en een indicatie te krijgen van wat er allemaal aangeboden word willen we proberen een zo compleet mogelijke lijst van HRM sites te maken. Expand heeft alvast een aantal vooraanstaande sites op een rijtje gezet. Voor de rest van de sites rekenen we op uw medewerking!

Expand noemt de volgende sites:

 1. hrlog.nl/ 
 2. hrnetwerk.nl/
 3. personeelslog.nl/
 4. hrpraktijk.nl/
 5. Arbeidsmarkt.blogo.nl*
 6. Emploit
 7. P&O Actueel*
 8. HRMlog
 9. Recruitmentblog*
 10. Expertlog*
 11. http://werkwijzer.blog.nl

Heeft u buiten deze sites nog aanraders? Post ze dan hier! We gaan er vanuit dat dit sites zijn die ook inhoudelijk iets te melden hebben.

* Link werkt niet meer, is verwijderd door redactie per 2-5-2016

Geplaatst in HR varia door Gastblogger op 21 maart 2007

Reacties op P&O nieuwsbronnen

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie