Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Recruiter

Beste bezoeker,

Omdat we met regelmaat vergelijkbare HR vacatures hebben, hebben we van deze vacatures een voorbeeld online geplaatst. Herkent u zich in dit profiel, of een van de andere profielen, dan is de kans groot dat we op enige termijn een vacature voor u hebben. In ons HR Vacature-overzicht treft u onze actuele vacatures. Hebben we op dit moment geen vacature voor u, dan is het wellicht interessant om u in te schrijven via ons inschrijfformulier. Ingeschreven kandidaten worden door ons altijd het snelst benaderd voor nieuwe vacatures.


Vacature Recruiter


Recruiter - Functieomschrijving

Als recruiter binnen word je verantwoordelijk voor de Werving & Selectie trajecten van medewerkers op HBO en academisch niveau. Je bent in staat om met de nodige creativiteit en effectiviteit de juiste doelgroepen te benaderen en enthousiast te maken voor een functie binnen de organisatie.

Je initieert nieuwe acties om te komen tot voldoende aanbod van kandidaten (campusrecruitment, wervingsevenementen) Daarnaast screen je de cv's en voer je de eerste gesprekken met potentieel passende kandidaten. Je bouwt en onderhoudt contacten met werving en selectiebureaus, uitzendbureaus, opleidingsinstituten etc. Tevens draag je zorg voor het administratieve proces rondom recruitment.

Het actief bijdragen aan de ontwikkeling van een arbeidsmarktcommunicatie beleid en de verdere ontwikkeling van het imago van de organisatie in de arbeidsmarkt.

Recruiter - Functie eisen
Je bent een ambitieuze HBO-er die na een eerste ervaring met P&O of arbeidsbemiddeling toe is aan een professionaliseringsstap als corporate recruiter. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om mensen te motiveren en te binden.
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als operationeel P&O-er met een duidelijke specialisatie binnen werving en selectie of ervaring als (sr.) Intercedent.
Je beschikt over de volgende competenties:

  • Zelfstandigheid en zelfstartend vermogen
  • Resultaatgerichtheid
  • Creativiteit
  • Plannen en organiseren

Pas je binnen bovenstaand profiel? Laat dan je CV achter via ons inschrijfformulier.

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 20 mei 2012

Reacties op Recruiter

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie