Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Nog 3 dagen tot onze nieuwe website!

Een half jaar ben ik - zijn we met het hele team - bezig geweest met een nieuwe website. En een nieuwe ATS. Dit ligt allemaal in het verlengde van de nieuwe missie, waar we eind 2013 mee begonnen: Human Capital ondernemend en duurzaam verbinden. Die missie uitte zich in het oprichten van verschillende netwerkgroepen (zoals onze FMCG en C&B groepen) en nieuwe ideeën om de toegevoegde waarde van het Expand weblog verder uit te bouwen.

Volgende week gaat er een nieuwe website live - daar ben ik als community manager erg trots op. Ook ben ik erg blij met de nieuwe mogelijkheden die de website zal bieden voor alle HR professionals die zich in ons netwerk verbinden. Zo zul je bijvoorbeeld zelf je beschikbaarheid aan kunnen geven. Een andere coole feature is dat het weblog beter doorzoekbaar wordt. Ook zullen er in de loop van 2016 nog andere dingen worden ontwikkeld die het makkelijker maken om het weblog te doorzoeken. Ik kijk er naar uit om jullie ook die mogelijkheden te laten zien!

Afsluitend wil ik graag stilstaan bij de huidige website, waar we talloze blogs hebben zien verschijnen en ook mooie discussies hebben gevoerd over het HR vakgebied. Mijn volgende blog verschijnt op de nieuwe site - ik kijk dan en daar erg uit naar jullie reacties!

Geplaatst in Expand door Chris Stapper op 19 december 2015

Reacties op Nog 3 dagen tot onze nieuwe website!

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie