Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Nog 1 dag tot onze nieuwe website!

Voor mij is aftellen zo tegen het einde van dit jaar niet alleen de dagen aftellen tot een nieuw jaar begint.
Aftellen betekent dit jaar ook aftellen naar het afscheid van een vertrouwd logo, een vertrouwde website en een vertrouwd ATS (Appl. Tracking Systeem). In de afgelopen 5 jaar heeft de website ons veel bekendheid gebracht, we hebben veel kunnen doen aan de verdere opbouw van ons HR netwerk. Ons vertrouwde logo gaat al veel langer mee, hiermee hebben we onszelf een stevig en kwalitatief gezicht gegeven in de markt.

Waarom dan toch een afscheid, die vraag heb ik me ook wel gesteld, zeker als er in de voorbereiding wat zaken toch weer net iets anders liepen dan we hadden gepland, maar toch...
Expand staat voor verbinding, verbinding binnen het HR vakgebied. Ik ben daarom ook blij dat we de keuze hebben gemaakt om dat meer tot uiting te gaan brengen in de manier waarop wij communiceren met ons netwerk. Via logo, website en systemen gaan we nog meer dan vroeger uitdragen wat onze missie is. Het "connecten", verbinden van mensen in ons vakgebied. Kandidaten en opdrachtgevers, ZZP-ers en professionals die op zoek zijn naar een vaste baan.

Ik ben enorm trots op mijn team, de manier waarop iedereen, naast alle drukke werkzaamheden, een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van ons nieuwe gezicht!
Met dit nieuwe gezicht veranderd er een ding niet en dat is onze niet aflatende drive om kwaliteit te leveren, gaan voor de lange termijn relatie en onze klanten en kandidaten aan ons binden om op die manier een bijdrage te leveren aan de ambities van onze klanten EN onze kandidaten.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2016, in alle opzichten.

Geplaatst in Expand door Marc Loohuis op 21 december 2015

Reacties op Nog 1 dag tot onze nieuwe website!

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie