Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Nieuwe consultant Expand: Folkert Kooijman

Hoi mede-bloggers, HR-professionals en anderen,

Even voorstellen hoor! Folkert Kooijman, ik ben de nieuwe jr. business consultant bij Expand. “Nieuwe werknemers worden slecht ingewerkt” schreef Koen Paquay in een blog, nou niet bij Expand hoor!

1 september jl. gestart en ik viel meteen met mijn neus in de boter. Na een ochtend koffie drinken en door het systeem klikken, meteen mee naar een nieuwe klant! Wat een mooi moment om direct mijn sr. collega in actie te zien. Na het bedrijfsbezoek riep mijn collega direct allerlei namen van kandidaten. ‘Dit is een mooi project voor (...), maar (...) zou het ook kunnen doen!’ Dat bedoelt Expand dus met werken vanuit het netwerk.

Met een prachtig inwerkschema leer ik in sneltreinvaart hoe we bij Expand ons werk uitvoeren. Nu al na een paar dagen heb ik direct het gevoel onderdeel te zijn van het team.

Vast en zeker kom ik binnenkort met u, jou of jullie in contact om kennis te maken.
Tot dan!

Folkert

Geplaatst in Expand door Folkert Kooijman op 6 september 2016

Reacties op Nieuwe consultant Expand: Folkert Kooijman

Petra Brondgeest op 6 september 2016 13:00

Welkom Folkert! We zijn blij met je komst zodat we onze klanten en kandidaten nog beter verder kunnen helpen!

Corinne op 6 september 2016 14:45

Ha Folkert,

Mooi om te zien hoe nieuwsgierig je bent en hoe graag jij alles wil leren. Je stelt veel goede vragen en dat is een prima manier om je snel nieuwe zaken eigen te maken. Besef dat je mij ook feedback mag geven, daar kan ik weer van leren. Ook mijn ontwikkelingen blijft dan aandacht krijgen en dat vind ik belangrijk.

Succes.

Folket op 9 september 2016 12:52

Bedankt voor jullie leuke reacties! We gaan er samen een mooie tijd van maken!

Plaats zelf een reactie