Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Nieuwe consultant: Emiel Mulder

Expand heeft weer een personeelsuitbreiding ondergaan!

Foto Emiel Mulder, consultant Expand

Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Emiel Mulder, 26 jaar en sinds 15 januari jl. de nieuwste toevoeging aan het bedrijf. Ik ben werkzaam als Jr. Business Consultant en zet in die hoedanigheid mijn eerste stappen binnen de wereld van consultancy.

Direct na het eerste sollicitatiegesprek had ik een erg goed gevoel; dit was een plek waar ik graag wilde werken. Ik werd gegrepen door het enthousiaste verhaal dat ik te horen kreeg in de gesprekken. De manier van werken, het opbouwen van je eigen netwerk en het stukje ondernemerschap dat nodig is om je eigen ‘winkel’ binnen Expand te runnen waren allemaal zaken die aansloten bij datgene wat ik zocht op de arbeidsmarkt.

Dat gevoel is na mijn eerste twee dagen niet veranderd. Nu ik langzamerhand steeds meer inzicht begin te krijgen in het doen en laten van Expand wordt mijn gevoel bevestigd en versterkt. Ik kijk dan ook met erg veel plezier uit naar de komende tijd, waarin ik mij steeds meer hoop te ontwikkelen tot een echte consultant.

Waarschijnlijk zal ik in de komende tijd met een aantal van u contact hebben om nader kennis te maken. Tot die tijd wens ik iedereen nog de beste wensen voor 2018 en tot snel!

Emiel

Geplaatst in Expand door Emiel Mulder op 17 januari 2018

Reacties op Nieuwe consultant: Emiel Mulder

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie