Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Young Talent Event 24 mei 2018 bij DAF in Eindhoven

Expand is een netwerkorganisatie en daarom vinden wij het belangrijk om een relatie op te bouwen met Young Talent; professionals die aan het begin staan van een carrière binnen HR.
Onze missie is het verbinden van mensen en mogelijkheden binnen het HR-vakgebied en talent ontwikkeling is daar een onmisbaar onderdeel van.

Binnen Expand houden wij ons op meerdere manieren bezig met ontwikkeling. Zo zijn wij er ook voor (HR)advies, coaching, (online) assessments en TMA tests. Daarnaast organiseren wij evenementen om HR professionals op verschillende manieren met elkaar in contact te brengen. Vanuit die gedachte proberen wij ook jonge HR professionals bij elkaar te brengen op ons Young Talent Event. Expand werkt hierbij samen G04People om op deze manier interessante workshops te bieden waarmee we talenten inspireren en uitdagen om naar de eigen ontwikkeling te kijken.
Op 9 november 2017 hebben we het eerste Young Talent Event georganiseerd bij ons op kantoor. Het werd een prachtige middag en een groot succes. Wegens de grote belangstelling en vraag naar een vervolg, staat er 24 mei weer een Young Talent Event op de agenda.

In samenwerking met DAF en Go4People zullen we op donderdag 24 mei a.s. weer een ambitieuze groep jonge HR professionals ontvangen. We gaan met elkaar in gesprek over het onderwerp carrièremanagement en dan met name hoe je als jonge professional de regie kan pakken in de ontwikkeling van je eigen carrière.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, maar vol = vol. Je kunt je aanmelden voor dit gratis Event via folkert.kooijman@expand.nl. We nemen dan contact op om je te laten weten of je kunt deelnemen. Daarna zullen we een definitieve uitnodiging mailen.

Graag tot dan!

Geplaatst in Expand door Corinne Klaver op 11 april 2018

Reacties op Young Talent Event 24 mei 2018 bij DAF in Eindhoven

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie