Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Assessment: Houdbaarheidsdatum

Volgens mij heeft elke columnist of blogger een houdbaarheidsdatum. Dat geldt ook voor artiesten en eigenlijk voor iedereen in welke functie dan ook. Op een bepaald moment is het op en doe je ‘je ding’ op routine. De dood in de pot. Het probleem is dat moment bij jezelf te (h)erkennen: veel mensen blijven maar zitten en wachten tot een ander de boodschap brengt.

Ik denk dat het moment voor mij is gekomen als blogger voor Expand. Dit is blog nummer 49 als ik goed geteld heb en ik kap er mee. Dat heb ik in het verleden steeds gedaan bij diverse series columns die ik heb geschreven. Dat waren series onder titels als:

  • IF computers THEN ellende
  • Computerdromen
  • Some Like It Not
  • Management
  • Uit de praktijk


Steeds ben ik er zelf mee gestopt - een vorm van zelf-assessment. Dat moment is nu weer gekomen, vind ik. Ik bedank Marc Loohuis (die me vroeg), Chris Stapper (een enthousiaste, leergierige web beheerder) en natuurlijk alle lezers. Bedankt voor het lezen en het commentaar.


>>De link naar dit plaatje werkt helaas niet meer, verwijderd door de redactie per 20-10-2015<<

Illustratie gemaakt via www.wordle.net (op basis van de inhoud van dit blog)

Geplaatst in Talent & Leadership Development door Wouter Schoonman op 13 februari 2010

Reacties op Assessment: Houdbaarheidsdatum

Chris Stapper op 15 december 2015 16:44

Ha Wouter,

Je columns las en plaatste ik altijd met veel plezier. Zoals ik al mailde, jammer dat je stopt met deze reeks. Gelukkig heb ik nog Beoordeling van mensen. inmiddels heb ik het gelezen en op korte termijn volgt een review.

Tot schrijvens!

c

Wouter Schoonman op 15 december 2015 16:44

Ha Chris,

Het plezier is wederzijds. Je bent een fijne 'mediator'. Tikje kritischer mag wel, wat mij betreft. Laat onverlet dat ik met prettige gevoelens afscheid neem. Laat een ander maar eens wat schrijven over 'assessment'. Beoordelen van andere mensen kunnen we immers allemaal...

Petra Brondgeest op 15 december 2015 16:44

Jammer dat dit je laatste artikel is, het waren stuk voor stuk interessante blogs waarvan de meesten met humor, daar houd ik wel van. Wat mij betreft is je "houdbaarheidsdatum" nog lang niet verstreken maar het is natuurlijk wel goed als je scherp en kritisch naar jezelf blijft kijken.

Hopelijk horen we snel wat van je.

Plaats zelf een reactie