Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

HR Blog Barbara van der Plas

A la Vie

Barbara van der Plas is de eigenaar en oprichtster van het trainings- en adviesbureau Ala Vie. Een organisatie die helpt bij het realiseren van doelen en begeleiden van veranderingen.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk;Barbara van der Plas (Barbara van der Plas.jpg)

  • Geven van workshops aan groepen c.q. teams die op zoek zijn naar hun kernwaarden en doelen.
  • Begeleiden van medewerkers naar een (andere) passende baan binnen of buiten de eigen organisatie (inclusief assessment).
  • Begeleiden van teambuilding en visievorming sessies bij afdelingen.

A la Vie heeft haar diensten reeds bewezen bij een aantal grote en kleine, nationale en internationale organisaties. Zowel profit als non-profit.

A la Vie helpt haar opdrachtgevers met de nodige energie, flair en humor zodat mensen daadwerkelijk actie ondernemen naar een nieuwe stap op zowel privé als zakelijk gebied.

Barbara van der Plas

Barbara van der Plas heeft een opleiding in personeelsmanagement, psychologie en organisatiekunde (SIOO). Ze heeft reorganisaties begeleidt, MT’s geadviseerd en in- en outsourcing trajecten gemanaged. Dat heeft ze gedaan binnen zowel profit als non-profit organisaties. Barbara is in staat zich goed te verplaatsen in haar opdrachtgevers. Haar specialiteit is het helder krijgen van de vraag en werken richting een gezamenlijke doel. Met haar motto; klant staat centraal, maatwerk en uniciteit kan zij goed verbanden leggen tussen diverse vraagstukken.

“Nadenken is goed, doen is beter”


www.a-la-vie.nl

Blogberichten door 'Barbara van der Plas'