Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Beste werkgeversonderzoek intermediair 2011

Het is weer zover! De resultaten van het beste werkgeversonderzoek van Intermediair zijn binnen. Deze resultaten zijn altijd de moeite waard: wat doen de beste werkgevers van Nederland? Wat is hun visie en wat doen ze om hun personeel zo tevreden te krijgen? Brand je van nieuwschierigheid? Dan kun je direct naar het intermediair artikel. Hieronder tref je enkele opvallende zaken.

De winnaar: Macaw
Twee jaar op rij sleept Macaw deze mooie prijs in de wacht. Intermediair interviewde de dubbele winnaar: "Er is geen recept voor", was het antwoord. En dan specifieker: "Het zit ons in de genen": Macaw heeft geen formule bedacht, maar activiteiten en houdingen die passen bij de organisatie. Enkele voorbeelden: een buitenland reis, "pizza-avonden, maandelijkse evenementen en een kantine met pooltafel, Xbox, flipperkast en een professionele espressomachine."

Naast het interview met Macaw zijn ook de interviews met nummer 2 PGGM "Werknemers vinden het werk zinvol" en nummer 3, Ormit "Successen moet je vieren", de moeite waard.

Lees ook Chris' artikel van vorig jaar: Beste werkgeversonderzoek Intermediair 2010

Geplaatst in HR varia door Expand Redactie op 2 december 2011

Reacties op Beste werkgeversonderzoek intermediair 2011

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie