Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

HR Blog Freek Duveen en Peter Ritsma

 Wij zijn Peter Ritsma en Freek Duveen.

Peter biedt hulp aan bedrijven en instellingen met als accenten: communicatie, leidinggeven en organiseren. Met veel energie helpt hij processen en beleid te verbeteren. Op basis daarvan traint of coacht hij medewerkers op persoonlijke vaardigheden. Er wordt dan gewerkt aan praktische, kernachtige, maar ook stapsgewijze en vooral haalbare vooruitgang. Er is veel aandacht voor het natraject en borging.

Van origine is Freek bedrijfsjurist, een vak dat hij met plezier beoefent. Vanwege de aard van de adviezen is hij vaak vertrouweling van de leiding van een klant. Mede gebaseerd op zijn loopbaan binnen het bedrijfsleven, geeft hij feedback over allerlei onderwerpen. En een voorbeeld: het maken van een goede overeenkomst is eigenlijk niet goed mogelijk zonder beeld van de business case en de gevolgen voor de organisatie.

Wij werken zelfstandig, maar ook samen.

U wordt in uw bedrijf waarschijnlijk met regelmaat geconfronteerd met ingewikkelde terminologie. Wat wilt u? Het aantal managementboeken is ontelbaar. Ons motto is en blijft: eenvoud. Ondernemen is vooral een zaak van gezond verstand en goede en gemotiveerde medewerkers. Geef ons maar een checklist in plaats van een dik boekwerk. Wij houden het graag overzichtelijk met buikbare sjablonen en lijstjes.

Met onze blogs proberen wij onszelf en u een spiegel voor te houden. Mochten wij daarbij onze principes van eenvoud en transparantie een keer verliezen, schroom dan niet ons te corrigeren.

Wilt u meer weten? Dat kan.
LinkedIn Freek
LinkedIn Peter
www.profsforprofs.com 

Blogberichten door 'Freek Duveen en Peter Ritsma'