Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Expand doet verslag van de HR Battle

Morgen, 15 november 2007 wordt een speciale dag georganiseerd voor HR specialisten en managers. Dit HR Battle event wordt in Eindhoven georganiseerd door het Kennisnetwerk HRM Grote Bedrijven in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

Naast toonaangevende trendwatchers, trendanalisten en futurologen zullen HR specialisten van het Kennisnetwerk HRM Grote Bedrijven hun visie op de toekomst delen en worden deelnemers geïnformeerd over allerhande nieuwe initiatieven voor een verdere professionalisering van HR.

De krapte op de arbeidsmarkt wordt een feit en ook de samenstelling van het aanbod zal sterk veranderen. Arbeidsorganisaties zullen zich moeten realiseren dat in de toekomst steeds minder werknemers op de arbeidsmarkt beschikbaar zijn en dat zij op zorgvuldige wijze met de huidige werknemers om moeten gaan. Oude gebruiken en maatregelen zullen niet meer werken. Welke benadering ga je kiezen om met potentieel talent in contact te komen en te blijven?

Omdat Expand graag een bijdrage aan vernieuwing van het vakgebied levert, zullen onze redacteuren on-line verslag doen van alle gebeurtenissen deze dag.

Benieuwd wat o.a. Justien Marseille en Adjiedj Bakas ons voor toekomst zullen  voorschotelen. Moet het roer volledig om, of zal het zo'n vaart niet lopen?

Geplaatst in Expand door Hank Oosterbaan op 14 november 2007

Reacties op Expand doet verslag van de HR Battle

Marc Loohuis op 15 december 2015 16:44

Alle voorbereidingen in volle gang hier op de HR Battle. Vooral al veel vernieuwende mensen/acts gezien. Ben benieuwd of er vandaag veel vernieuwing voor ons vak te zien en horen is.

Wij houden jullie op de hoogte, life vanaf de beurs......

Petra Brondgeest op 15 december 2015 16:44

Vergeet vooral de oxygenbar niet te bezoeken. De energie stroomt door je lichaam en zorgt voor nieuwe impulsen!

Paul van Oosterhout op 15 december 2015 16:44

Ik wou dat ik er bij kon zijn!

Marc Loohuis op 15 december 2015 16:44

@Paul,Gelukkig kun je wel een life verslag volgen via de weblog!

Eerste lezing van Justine Marseille is net geweest.

Verslag volgt.....

Plaats zelf een reactie