Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Expand doneert aan Giro 555 voor de bestrijding van Ebola

Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek bij Expand. Hiervoor hebben sommige van jullie wellicht een vragenlijst ontvangen. Hierbij zat een begeleidende mail waarin omschreven werd dat Expand €2.50 per ingevulde vragenlijst zou doneren aan Giro 555 voor de strijd tegen Ebola.

Middels deze weg wil ik de respondenten van harte bedanken voor hun reactie! Het geld is inmiddels overgemaakt. Zo draagt u in samenwerking met Expand bij aan een betere wereld.
Volgens de laatste tussenstand is er € 10.125.028,38 opgehaald door Giro 555. Giro 555 gebruikt dit geld onder andere voor de heropening van het Saint John Hospital in Lunsar, Sierra Leone. Het ziekenhuis moest de afgelopen maanden twee keer sluiten vanwege besmettingen van medewerkers met ebola. Sindsdien is geïnvesteerd in een speciale isolatieruimte voor mensen met ebola-verschijnselen, die vanuit daar worden doorgestuurd naar gespecialiseerde centra. Meer info vind je via deze link.

Er wordt verwacht dat er nog ruim één jaar hulp nodig is in deze strijd dus ik wil iedereen vragen om te helpen. Al is de bijdrage maar klein, alle beetjes helpen! Voor ideeën om een actie op te zetten kun je terecht op Acties tegen Ebola*. Steun Giro 555!

 

* Link werkt niet meer per 16-7-2015, red.

Geplaatst in Expand door Robbert Graafmans op 16 januari 2015

Reacties op Expand doneert aan Giro 555 voor de bestrijding van Ebola

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie