Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Expand steunt Ocean cleanup

Expand heeft in 2014 opnieuw besloten om in plaats van een relatiegeschenk een goed doel te steunen. Vanzelfsprekend doneren wij ook het budget voor onze kerstpakketten aan dit doel, dat ook past binnen onze missie.

Dit kaar kiezen we voor Ocean cleanup, een innovatief concept dat bijdraagt aan een schonere oceaan. Het concept voor Ocean cleanup komt van Nederlandse bodem en kiest voor een bijzondere benadering van een probleem dat ons allemaal aangaat: de plastic vervuiling in de oceaan. Bekijk vooral de site van Ocean cleanup voor hun innovatieve aanpak.
Ziet u het verschil?

Vorig jaar kozen we voor Kiva als bestemming voor onze relatiegeschenken. We volgen de door ons gesteunde ondernemers nog steeds en herinvesteren wat door hen is terugbetaald. Inmiddels hebben twee ondernemers hun lening terugbetaald en hebben we dat weer geïnvesteerd in nieuwe leningen.

Overweeg vooral zelf ook om Kiva of Ocean cleanup te steunen!

Je kunt Ocean cleanup ook volgen op Facebook of Twitter.

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 16 december 2014

Reacties op Expand steunt Ocean cleanup

Chris Stapper op 15 december 2015 16:44

En weer een update, inmiddels hebben we extra Kiva leningen uit kunnen zetten!

Volg ons hier:
http://www.kiva.org/team/expand_hcm

En overweeg zelf ook even een lening te doen. Het blijft bijzonder om te zien hoe mensen aan de andere kant van de wereld zo een nieuwe stap in hun leven kunnen zetten.

Plaats zelf een reactie