Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Expand te beluisteren op Werken.FM!

Vanochtend (maandagochtend, nog nagenietend van het weekend ;-) ) werd Expand "overvallen" middels een telefoontje van het radio station Werken.FM dat ons vragen stelde als: wie onze "Hoofd Twitteraar" is? Natuurlijk is dat onze community manager Chris, die vervolgens een aantal vragen op zich afgevuurd kreeg waaronder:

  • Waarom Expand  @MartijnWerkenFM was gaan volgen. Hierop reageerde Chris dat hij het altijd leuk vindt om met vernieuwende initiatieven binnen recruitment bezig te zijn en deze initiatieven te volgen;  
  • Noem 5 redenen waarom men Expand moet volgen op twitter? (hier zijn we helaas niet helemaal aan toe gekomen doordat we enthousiast wisselden van onderwerp).

Ook werd Chris gevraagd wat ons onderscheidt als HR netwerkorganisatie. Hier antwoorde hij op dat we niet alleen in kandidaten en ZZP'ers geinteresseerd zijn op het moment dat er een vacature of project speelt. We zijn altijd bezig om in het HR werkveld te staan door HR professionals een platform te bieden waarop ze HR kennis kunnen delen (ons HR weblog). Daarnaast organiseren we regelmatig netwerkbijeenkomsten voor HR professionals waarbij de professionals de kans krijgen om hun HR kennis te delen met vakgenoten.


We willen natuurlijk graag de uitzending horen. En dat kan, luister vanavond vanaf 19.00 uur met ons mee op de website van Werken.FM voor het interview met Expand.

Geplaatst in Expand door Petra Brondgeest op 1 oktober 2012

Reacties op Expand te beluisteren op Werken.FM!

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie