Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Expand zoekt HR bloggers!

Beste HRM'er,

Wij zijn op zoek naar nieuwe bloggers! Met het aanstellen van onze nieuwe community manager, Chris Stapper, hebben we ineens veel meer tijd en ruimte om het weblog mooier en beter te maken. Achter de schermen wordt er al het een en ander in het werk gesteld om de website nog interessanter te maken voor Nederlandse HRM'ers.

Wij willen graag een platform zijn waar HRM'ers hun ideeën kunnen delen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Natuurlijk doen we er van alles aan om het bloggen wat interessanter te maken. Als je, bijvoorbeeld maandelijks, blogt, dan:

- Kun je je inschrijven voor de Expand Bloggernieuwsbrief: iedere week een korte update met daarin prikkelend nieuws om je artikelen op te baseren.

- Krijg je een profielpagina, waar je uiteraard je website/organisatie mag noemen

- We hebben een deal met een uitgeverij (binnenkort wellicht meerdere), waardoor we met enige regelmaat gratis boeken krijgen om te reviewen. Deze worden verdeeld via de bloggernieuwsbrief.

- Uiteraard doen we van alles om je artikelen promotie te geven in de verschillende social media.

Hopelijk spreekt bovenstaande je aan! Wil je graag meer horen? Bel dan even 073 6155980 en vraag naar Chris Stapper. Of stuur een berichtje naar chris.stapper@expand.nl

We horen graag van je!

Namens Expand,

Chris

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 23 november 2011

Reacties op Expand zoekt HR bloggers!

Cees Harmsen op 15 december 2015 16:44

Beste Chris,

Ik meld mij graag aan als blogger. Mijn naam is Cees Harmsen en ik ben zo'n 25 jaar actief als schrijver, trainer, coach en onderzoeker op het vlak van potentieel ontwikkeling. Mijn ambitie is om werkend Nederland te helpen opmerkelijke en hoog gewaardeerde prestaties te leveren door aan oprechte personal branding te doen. Ik heb daar inmiddels twee boeken over geschreven (This is your wake-up call en Opmerkelijke Ik) en in maart verschijnt mijn nieuwe boek Present! Ik schrijf momenteel ook met enige regelmaat een artikel voor managementsite.
Verder geef ik veel presentaties, bijvoorbeeld deze week bij de kick-off van de verkiezing van young professional of the year en volgende week op het PenO congres over de rol van HR bij veranderprocessen.

Dit is in het kort wat ik doe. Ik hoor graag een reactie van je.

Vriendelijke groet,
Cees Harmsen

Chris Stapper op 15 december 2015 16:44

Beste Cees,

Ik ga je direct mailen!

Chris

Plaats zelf een reactie