Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Expand & INPUT organiseren: HR - Challenge

In samenwerking met studievereniging INPUT verzorgt Expand HR - Challenge. HR - Challenge is een event voor studenten waar in teams aan een praktijkcase gewerkt wordt. Het onderwerp van de praktijkcase hangt samen met het probleem van personeelstekorten. De krapte op de arbeidsmarkt is één zaak, maar het behouden van vaste werknemers is ook belangrijk.

Het eerste onderdeel van het programma brengt de studenten echter enkele inspirerende sprekers die de studenten een handreiking doen over het binden & boeien van werknemers. Vervolgens zal de case worden ingeleid. In de praktijkcase zal worden gekeken naar hoe de organisatie in de case haar personeel het beste kan behouden. De resultaten van het groepswerk zullen aan het einde van de dag worden beoordeeld door een jury. De winnende groep studenten krijgt een leuke prijs!

Deelname aan HR - challenge is alleen mogelijk voor studenten personeelswetenschappen aan de UvT.
Studenten kunnen zich inschrijven via Sac@studievereniginginput.nl of op de INPUT kamer!

HR - Challenge vindt plaats op 8 mei van 13.00 tot 19.30. Uiteraard kunt u het verslag lezen op het Expand weblog!

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 21 april 2008

Reacties op Expand & INPUT organiseren: HR - Challenge

Chris Stapper op 15 december 2015 16:44

Dat klinkt als een erg interessante dag. Ik vind het (bijna) jammer dat ik geen personeelswetenschappen ben gaan doen.Ik zal in Utrecht ook eens kijken of we zoiets kunnen organiseren, lijkt me erg leuk!Veel succes aan alle INPUT leden die hier aan meedoen!

Plaats zelf een reactie