Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

HR Humor: Vanmiddag op tijd op 't werk!

"Een verkoper, een boekhouder en hun manager lopen tijdens hun lunchpauze even de stad in om een frisse neus te halen. Op de markt zien ze een antiekkraam en besluiten even te kijken. Hun oog valt op een fraaie oosters uitziende olielamp. De verkoper pakt het brutaal op en wrijft voor de grap over de lamp. "Eens even kijken of er nog een geest in de fles zit!".

Ploef! En er verschijnt inderdaad een geest. De drie heren schrikken terug en kijken vol ongeloof de geest in de ogen. De geest zegt: "Niet schrikken heren! Ik ben een goede geest en ik vervul graag uw wensen. Normaal gesproken mag iemand drie wensen doen, maar in dit geval lijkt het me eerlijk dat u ieder één wens doet."

"In dat geval", zegt de verkoper, "zou ik graag de rest van mijn leven met mijn billen op het strand van Aruba willen zitten, omringd door mooie dames, met een speedboat tot mijn beschikking, een grote voorraad cocktails en verder alle luxe die je je maar kunt voorstellen!".

De geest knipt met zijn vingers en met een plof verdwijnt de verkoper in het niets.

"Nou", zegt de boekhouder, "dan wil wil ik wel heel erg graag met mijn geliefde de rest van mijn leven op een fraai landgoed in Zuid Afrika doorbrengen, waar we zonder zorgen wijn kunnen verbouwen en kunnen genieten van de omgeving en de goede zaken van het leven."

De geest knipt met zijn vingers en met een plof verdwijnt de boekhouder in het niets.

De geest kijkt de manager aan en vraagt hem wat zijn wens is.

De manager kijkt hem aan en zegt zonder aarzeling:
"Zorg ervoor dat die twee klojo's na de lunch weer op kantoor zijn!" "

Deze grap en nog veel meer humor vindt u op het forum managementstart.nl.

Geplaatst in HR in beeld door Expand Redactie op 25 februari 2009

Reacties op HR Humor: Vanmiddag op tijd op 't werk!

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie