Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

HR Blog Rita Verduin

Rita Verduin (1959) werkt al vele jaren bij diverse werkgevers in profit en non-profit organisaties als leidinggevende met HR teams en HR professionals.
Bij haar huidige werkgever Wegener Media heeft zij een HR ontwikkelteam opgezet dat een aantal 'labels' exploiteert. Dit zijn: Wegener Academy, E-academy Wegener, loopbaansite WiL en Wegener's Mobiliteitsbureau. Ze houdt van ontwikkeling en Innovatie en vertaalt nieuwe digitale ontwikkelingen razendsnel naar mogelijkheden voor HR beleid en HR tools.

Als zelfstandig psycholoog en ZKM Consultant© voert Rita ZKM onderzoeken uit. De ZKM methode is een psychologisch instrument waarmee met het persoonlijke levensverhaal van mensen een individueel assessment wordt gedaan. Het geeft inzicht in positieve en negatieve levenspatronen en werkt bijzonder krachtig bij loopbaanadvisering en bij team of individuele coaching.

In haar vrije tijd zet Rita zich in voor de maatschappij als lid van de Raad van Toezicht van MEE Oost Gelderland. Dit is een non-profit organisatie in de zorg die zich inzet voor mensen met een beperking. Ook is ze secretaris van atletiekvereniging U-Track. Daarnaast schrijft ze graag. Dit doet Rita op haar eigen weblog (http://runningrita.nl) en op enkele populaire en werkgerelateerde blogs zoals dit blog voor Expand.nl.

E: rita.verduin@gmail.com

M: 06 513 813 99

Blogberichten door 'Rita Verduin'