Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

HR Blog Robbert Graafmans

Mijn naam is Robbert Graafmans en ik ben geboren en getogen in het pittoreske Gilze, 24 jaar oud en fanatiek tennisser. Daarnaast ben ik lid van de technische commissie bij onze vereniging voor de organisatie van de clubkampioenschappen. Ook heb ik vrijwillig wat tennislessen verzorgd voor de allerkleinste. Daarnaast ben ik er regelmatig te vinden tijdens een clinic of andere promotie activiteit om mijn collega trainers bij te staan..
Mijn Actieve loopbaan is begonnen op het CIOS waar ik mijn MBO diploma heb gehaald. Hier heb ik mijn tennisleraar licentie gehaald. Tijdens deze studie ben ik aan de slag gegaan als tennisleraar in de regio Centraal Brabant. Hier heb ik 5 jaar ervaring opgedaan in het les en leiding geven. Daarnaast heb ik wensen leren vertalen in een advies. Iets dat absoluut terug komt in mijn volgende studie.

Na afgestudeerd te zijn aan het CIOS ben ik de studie Human Resource Management aan het Fontys te Tilburg gaan volgen. Momenteel zit ik in het 4e leerjaar van deze opleiding. Tijdens dit schooljaar loop ik mijn afstudeerstage bij Expand. Hier zal ik mijn frisse HR-visie op verschillende artikelen laten schijnen. In de toekomst wil ik in de recruitmentbranche aan de slag. Het lijkt me heel leuk om mensen te matchen met bepaalde vacatures en organisaties. De dynamiek en het vele intermenselijke contact zijn dingen die me hierbij aanspreken. Hopelijk komen we elkaar een keer tegen in de toekomst!

Veel leesplezier toegewenst!

Blogberichten door 'Robbert Graafmans'