Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Kennis delen werkt voor Expand

Ongeveer een half jaar geleden is de vernieuwde HRM website van Expand gelanceerd. Het doel van de vernieuwde website was om aan de voorkant een weblog te creëren waar vakgenoten en geïnteresseerden een inhoudelijke en concrete bijdrage kunnen leveren aan het HRM vakgebied. Sinds de lancering wordt dit veelvuldig gedaan.

Op het weblog wordt kennis gedeeld en gediscussieerd over diverse onderwerpen, zoals loopbaanontwikkeling, online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en beloningsbeleid. De artikelen worden geschreven door enthousiaste bloggers die zich inzetten om het weblog tot een succes te maken en zo het HRM vakgebied van vernieuwende inzichten te voorzien.

Waardering
Mede dankzij deze bloggers heeft Expand de prijs voor “Most improved website” van 2007 binnen de Vedior Groep gewonnen. Expand maakt onderdeel uit van het wereldwijde Vedior concern, dat aanwezig is in 44 verschillende landen. Een mooi resultaat dus!

Het kan altijd beter
Deze prijs is een mooie stimulans om nog verder aan de ontwikkeling van de website en het weblog te werken. Er zijn namelijk nog voldoende punten ter verbetering en het kan natuurlijk altijd beter. Graag doen wij dit met de input van onze bezoekers.

  • Mocht je dus opmerkingen, tips, verbeterpunten m.b.t. de website hebben, dan horen wij dit graag van je.
  • Heb jij daarnaast zelf ook kennis en ervaringen van het vakgebied die je op het weblog wilt delen, dan kunt u zich bij Expand aanmelden als blogger.
Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 2 juni 2007

Reacties op Kennis delen werkt voor Expand

Er zijn nog geen reacties.

Plaats zelf een reactie