Over Expand

Expand: dé HR specialist

Gedreven om elke opdracht tot een succes te maken. Met een open blik, inlevingsvermogen, de juiste instrumenten en gedegen expertise geven we aan elke opdracht de aandacht die het verdient. Het doel? De vraag achter de vraag inzichtelijk maken om te komen tot dat ene perfecte resultaat: een duurzame match. Dáár krijgen wij energie van!

Jarenlange ervaring
Flexibel & klantgericht
Groot landelijk netwerk
Persoonlijk & duurzaam contact

Bekijk onze manier van werken

icon

Duurzame relaties

Bij Expand kijken we vooruit en hechten we veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties. Dit doen wij door continu contact te onderhouden met ons netwerk, ook als er op dat moment geen passende functie beschikbaar is. Oprechte interesse en kennisdeling staan bij ons hoog in het vaandel.

icon

Positief-kritisch en eerlijk

Bij Expand zijn we eerlijk tegen je. Gaan we voor jou aan de slag, dan houden we je een spiegel voor. Wat zoek je, wat heb je nodig en wat past er echt bij je? Met ons inlevingsvermogen en onze betrokkenheid creëren we zo vertrouwen en zijn we in staat om mensen op een duurzame manier aan elkaar te verbinden.

icon

Gedreven en klantgericht

Ons team bestaat uit gedreven mensen met ieder zijn of haar eigen afzonderlijke talenten. Onze krachten bundelen we en zetten we creatief in om mensen binnen het HR-vakgebied bij elkaar te brengen. Bouwen aan die ene juiste match doen we met een flinke dosis nieuwsgierigheid, de juiste inzichten, door grondige analyse én met niet aflatende vastberadenheid. Voeg daar ambitie aan toe en je krijgt het perfecte resultaat voor alle betrokken partijen.

HR-professionals duurzaam en ondernemend verbinden.

Dat is onze missie.

Expand in cijfers

Expand bestaat uit een team van professionals die werken vanuit een netwerkgedachte. Door de jaren heen hebben we een enorm netwerk opgebouwd van HR-professionals die we niet alleen graag direct verder helpen in hun carrière, maar waar we ook kennis mee uitwisselen. De ontwikkelingen binnen het HR-werkveld volgen elkaar in dusdanig rap tempo op, dat er altijd ervaringen, nieuwe inzichten en visies gedeeld kunnen worden. Door de HR-community op verschillende manieren bij elkaar te brengen kunnen we van elkaar leren en duurzame relaties opbouwen.

Expand specialisten 8
Aantal jaren ervaring 29
Succesvolle matches 959
HR netwerk 10256

HR kennissessies en presentaties

Het team van Expand staat continu in contact met HR-professionals en de arbeidsmarkt. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en verzorgen regelmatig presentaties en kennissessies op locatie om deze kennis met anderen te delen. Wil je dat wij bij jouw organisatie langskomen om de HR-afdeling op de hoogte te stellen van de laatste trends, of heb je een andere vraag? Laat het ons weten en maak een afspraak.

Maak een afspraak

Opdrachtgevers

logo-brainsys
wolters-kluwer-logo
Jan Linders logo
Dutch Cabin Group
Driscolls
Logo van Geloven

Onze diensten

Team Expand